BIMCAD software & solutions +32(0) 4 287 73 13

AVEVA Bocad NC


BOCAD NC
De krachtige staalconstructie productie software Aveva Bocad NC is volledig geïntegreerd in de software van Liemar. Aveva Bocad NC maakt het mogelijk om snel en accuraat DSTV bestanden te creëren. Naast het creëren van DSTV bestanden, is het ook mogelijk om bestaande bestanden te manipuleren en aan te passen naar uw specifieke productiewensen. Aveva Bocad NC biedt een uitgebreid scala aan functies. Van geometrische functies zoals het kopiëren, spiegelen of roteren van groepen gaten, tot het automatisch genereren van stuklijsten voor de productie. Verwerkingsregels kunnen gemakkelijk geconfigureerd worden om perfect aan te sluiten op de bedrijfs- of projectstandaarden.
De voordelen op een rij
Hieronder zetten we de vier belangrijkste kenmerken van Aveva Bocad NC voor u op een rijtje: 
1.Conform de Industriestandaard 
Aveva Bocad NC hanteert de industriestandaard DSTV voor het digitaal beheersen van staalconstructie productie machines. 
2.Uitgebreide database 
Aveva Bocad NC wordt standaard geleverd met een zeer complete database aan standaard profielen. Zo bespaart u tijd en reduceert u fouten. 
3.Grafische gebruikers interface 
De intuïtieve grafische besturing zorgt ervoor dat u het programma snel onder de knie heeft. De software is eenvoudig te gebruiken en functies zoals boringen of ravelingen kunnen gemakkelijk worden toegevoegd. Zij zijn vervolgens direct zichtbaar op het onderdeel. 
4.Productie geoptimaliseerd 
Aveva Bocad NC maakt het intuïtief genereren of manipuleren van een of meerdere onderdelen mogelijk. Dit resulteert in een optimale vertaling van de intentie van de tekenaar naar een gereed product. De productie software selecteert automatisch de best beschikbare machine(s) voor elk afzonderlijk onderdeel en optimaliseert de output daar waar mogelijk. 


De perfecte aanvulling
De perfecte aanvulling
De productie software Aveva Bocad NC sluit naadloos aan op de software van Liemar en is volledig geïntegreerd. Voor constructiebedrijven is het ontzettend belangrijk om snel en efficiënt te produceren. Automatisering is hierbij de sleutel tot succes. Doordat zowel het ontwerpen als het realiseren van staalconstructies vanuit één softwareoplossing plaatsvindt, worden faalkosten sterk gereduceerd. De ERP producten van Liemar en de productie software van Aveva Bocad NC halen zo het beste in elkaar naar boven. Beide producten zijn gebaseerd op de LEAN filosofie; zo efficiënt mogelijk produceren zonder onnodige verliezen. U bespaart zo veel kosten.
Starten met deze productie software?
Met de staalconstructie productie software van Aveva Bocad NC creëert u snel en nauwkeurig de onderdelen die u wenst. Met de ERP software van Liemar, beheert u vervolgens feilloos het realisatieproces. Gelooft u net als wij in deze unieke combinatie of wilt u weten of Aveva Bocad NC in uw ERP systeem geïntegreerd kan worden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.